Sunday, August 8, 2010

Mitsubishi Airtrek

Kereta idaman saya.
Sesiapa murah hati rasa macam nak bagi kat saya,
boleh email saya di
ajwin_ajeera@yahoo.com.my

Thank you and byeeeeee!
:p

10 comments:

Ichigo Miro said...

wah..maju..bleh send by email jer...ahaks

Ajwin Ajeera said...

hahaha
bg gmbr pon bole.
-_-

kembatolo™ said...

beli sendiri jela eh? haha..

Ajwin Ajeera said...

bila tahun la tu ek.
haha

edgar said...

apsal x de spec kete ni pn??
ase ugi je kalau beli

Ajwin Ajeera said...

Takde spec?
Tak taula. Tak tau apa2 pasal kete2 ni.
Wuwuwu

Ninie said...

Good choice!

Dulu pun kereta idaman saya dan alhamdulillah, been driving this (Turbo version tapi) for three years now.

Maintainance tinggi sikit dan minyak dia tak kelakar lah, tapi sungguh - BEST!

devoted lily♥ said...

kalo agak nak upgrad turbo..
piping exhaust..
tambah intercooler..
fuel management..
boleh dirunding..
free consultation =)

Ajwin Ajeera said...

ninie,

turbo version?
wowwww bestnya!

yup tahu juga bout the high maintenance tp still sukeee dan sgt teringin ya mahu kereta ini.-_-

Ajwin Ajeera said...

devoted lily,

wah berunding dgn awk?
thanks for the info! :D