Wednesday, August 18, 2010

3R Freshy?

Okay bila kita sibuk sibuk nak test ni, nak raya ni, nak jual cupcakes ni hihi (gelak gedik siket), tiba-tiba ada orang tanya saya kat Formspring, tanya pasai 3R tu apa ceghita cek kak oii? Senyap aje. Orang tu pun tanya saya dengan begitu emosional ya. Ini soalan dia,

Yeke x rmi bg awk?aritu time 3r punya auditon tu cakap cam ni " emmm nuffnang saya agak tgi, followers saya700* smbil buat muka paling comel untuk semua orang tengok". Ye je tak rasa ramai bila awak da ckp cam tu? Dpt tk 3r tu?bukan main smgt suruh vote !


Wah sungguh emosional ya disitu. Mungkin penat dia vote untuk saya banyak-banyak  tapi saya senyap je pasal 3R ni. Takpe awak. Kalau ada rezeki,ada lah ye. Takde rezeki, takdelah. :) Nak tahu apa saya reply? Kalau nak tahu,tengok sendiri ye hihi klik je link Formspring tu. Tapi apa yang saya terharu ialah orang ni tahu dan tengok juga video interview saya. Alololo sweetnya. :') Sebab saya tak pernah war-war kan kat blog atau mana-mana punlah mengenai video interview ni sebab video tu sangat teruk -_-. So memang saya tak masukkan dalam blog. Apatah lagi nak bagitahu orang. Tapi bila orang tahu sendiri ni rasa macam waa gile lah boleh tahu. Hihi.

Sebenarnya bukan orang tu je tanya, ada lagi jugak kawan-kawan and kaum keluarga sanak saudara tanya saya pasal benda ni. So sebenarnya Red Communications telah HOLD dulu program ni sampailah masa yang ditetapkan tu. Sebab tu la senyap je. Kalau bukan rezeki saya dalam 3R pun, and kalau dah ada 3 bakal pengacara tu pun saya akan update punya dekat sini. Jangan wisaulerr. :) Ha memang lama jugaklah. Saya start join program ni since saya baru tamat Spm dan sekarang ni dah tahun kedua kat Uitm dah. Tapi saya okay je sebab saya seronok. Banyak sangat pengalaman dapat sepanjang join 3R. Wah tiba-tiba nak syahdu.-_-

Saya dan 14 lagi finalist ada 4 tasks sebenarnya. Task pertama dah selesai. Haa kat bawah ni sume gambar masa task pertama.

Haa ni jangan jeles blogger-blogger famous pun datang support saya. Heh heh.
Terima kasih banyak wooooo.:') 
Milimilo yang comel lote pun ada jugak! :D

Tiga task yang lain ialah photo shoot, fundraising presentation dan outdoor adventure. Macam saya cakap tadi, kalau ada rezeki,adalah, kalau takde rezeki, takdela kan. Saya pun seronok join ni sebab buat macam-macam benda and jumpa ramai artis orang. :p Bestlah! :) 

Thanks for reading! :) Nak update pasal cupcakes laterrrrrr. :D

20 comments:

Encik Tikus said...

patut lahh. ari tue i ajak you keluar...

























































banyak jea alasan you...



























































rupanya bz dgn nie ek ?










































































BHAHAHAHAHHAHA ;DD

[z@ck] said...

haa..aku pun dah lupa ko penah masuk 3R ni..hehehe..tp yg pasti aku vote ko!

Farihah Ahmad said...

artis! nk sign :)

Ajwin Ajeera said...

encik tikus,

susah gile nk baca.hahaha

Ajwin Ajeera said...

zack,

haha thanks zackkkkkk! :)

Ajwin Ajeera said...

farihah,

artis celah maneeee?
ni bnde lain la!
haha

milimilo said...

nak tengok video tu jugak awin.mane mane? :D

joegrimjow said...

update aje kat blog nanti ya

frwls said...

semalam i call u, u tak answer. u kata u keluar pergi dinner...

u kata u keluar dengan kawan u, but when i call.....



*apahal nyanyi lagu zee avi tiba2?

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

hye awin.. lamenya akak tak singgah sini.. wah .. dah makin comeyyy & makin maju adik akak skang ni yer.. dah ade bisnes sdiri dah.. :)

apepun.. gud luck & selamat berpose akak ucapkan kat awin.. :)

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

hye awin.. lamenya akak tak singgah sini.. wah .. dah makin comeyyy & makin maju adik akak skang ni yer.. dah ade bisnes sdiri dah.. :)

apepun.. gud luck & selamat berpose akak ucapkan kat awin.. :)

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

hye awin.. lamenya akak tak singgah sini.. wah .. dah makin comeyyy & makin maju adik akak skang ni yer.. dah ade bisnes sdiri dah.. :)

apepun.. gud luck & selamat berpose akak ucapkan kat awin.. :)

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

hye awin.. lamenya akak tak singgah sini.. wah .. dah makin comeyyy & makin maju adik akak skang ni yer.. dah ade bisnes sdiri dah.. :)

apepun.. gud luck & selamat berpose akak ucapkan kat awin.. :)

Ajwin Ajeera said...

milimilo,

takyahla~ hahaha
malu maluuuu

Ajwin Ajeera said...

joegrimjow,

alright!! :)

Ajwin Ajeera said...

iwal,

hahaha
nk smbung lagu yuna boleh? ceh nk tetibe jugak

Ajwin Ajeera said...

kak jue,

a'ahh..:')
lama tak sembang dgn akak..
igt lg dulu kite kenal akak baru kahwen kan..
skrg dh ada baby dah~ :)

SizZLing SuZai said...

salam..hi der

warghh audition for 3R
camner tau..huhuu

SUNGUUUHH JELESSS!!!
SAAANGAAAT JEELEES!!
BETOL JELEESS!!! >__<

neway..good laq erkk!

Ajwin Ajeera said...

Wsalam..
:)

haha
jangan jeles sgt,heee
thanks alot ya..:))

nabil_potter said...

waa...baru baca entry ni...tahniah2 :)