Saturday, August 28, 2010

Gathering Buka Puasa GengBlogger

Semalam saya sorang-sorang naik bas dari Segamat ke Kuala Lumpur semata-mata untuk menghadiri gathering buka puasa ni. Hehe. Saya plan takmo balik minggu ni sebab hari Jumaat ni dah start cuti. Tapi rasa macam nak pergi juga sebab ada la beberapa orang blogger yang saya teringin nak jumpa. Heh heh. Parents pun dah bagi kebenaran. Pastu malam tu, Joe pun ada mesej saya ajak lagi buat kali yang ke berapa entah. Haha. Ada la beberapa lagi yang ajak, Andy, Mili, Munsyi dan beberapa lagi. Ariff pun ada tanya pergi ke tak jadi saya lagi lah rasa okay sekarang ni dacing dah berat untuk balik dan pergi gathering ya.-_-'

So saya sampai rumah dalam pukul 3 lebih macam tu. Saya dah plan nak buat kek memandangkan ada pot luck, tapi tak sempat sebab gathering pun start pukul 3. Balik rumah, tukar baju, ajak cousin saya, Wani yang kebetulan ada kat rumah tengah buat biskut raya haha sorry kacauuuuu. Haruslahhh. Mama kata nak pergi kene ajak someone teman. Kalau pergi sorang-sorang, tak boleh! Balik jangan lewat dari pukul 8 malam. Nanti dah habis, call Mama. Mama saya sangat-sangat risau sebab saya cakap nak jumpa kawan-kawan blog. Biasalahkan. Hehe. Ibu mana yang tak risau. Sebab saya jarang sikit keluar dengan kawan-kawan. Saya tak pernah couple, melainkan cinta monyet zaman sekolah lah :D so saya tak pernah la nak minta izin Mama nak pergi keluar dating ke apa ke tak pernah. Tapi Mama saya sangat sporting bila Mama dah kenal siapa kawan-kawan saya. So kalau saya dah berpunya nanti, kalau nak keluar, awak kene datang rumah dulu, minta izin dulu dengan mak ayah saya! Haa ambik. Okay saya dah tau kenapa saya single sampai sekarang. -_-'

Amboi excitednya awak.-_-'

Cousin saya, Cik Wani. :)

Tengah tunggu waktu berbuka. :)


Milo ais Mili dan saya. xD

Haha kenal Bro Framestone ni sejak saya berumur 17 tahun lagi tapi ni baru first time jumpa.-_-'

With Shazzzzzzzzyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! Dengan Shazea pun kenal sejak sekolah. First time jumpa juga. Excited gila okay. Shazzy sangat comel! Nak jumpa lagi!!!  Kepada cousin saya, Cik Tina jangan jealous ya. Hihi.

Kak Zarin yang baik sangat. :) Terima kasih ya kak bagi Awin pinjam air sume sume. Hihi.

Ariff and I. :)

Kalau gambar yang macam cantik dan berkualiti tinggi tu dicuri dari syahirul.com ya. Harap maklum. Heh heh. Sayang tak dapat ambik gambar dengan semua orang sebab macam rushing kan. InsyaAllah jumpa lagi. Terima kasih dan minta maaf banyak-banyak if ada apa-apa yang tak menyenangkan dari saya. Saya pemalu sikit sorry.-_-' Harap dapat jumpa lagi. :)

Thanks for reading. ;)

112 comments:

MX said...

bestnye dapat g gathering...
huhuhu...
ehemm.ehemm...
ngan ariffshah tu...
hehehe

cimut munniey :) said...

wooaaahhhh!!!! best giloss :)

Ajwin Ajeera said...

mx,

yup! besttttttt~ :)

Ajwin Ajeera said...

cimut,

tula rugi tau tak gi..hehe

atok said...

tkejot ade awin smlm sbb xde dlam list pong hah ;DD

cimut munniey :) said...

cimut nie blogger cikai jep. malu nk pegi . huhu

Ajwin Ajeera said...

atok,

haha saje takmo masuk list.maluuuuu. ;p

Ajwin Ajeera said...

cimut,

laa takde istilah blogger cikai ke, blogger femes ke sume tu..
kite just nak jumpa kawan blog kite yg kite dh kenal kat sini kan~ :)

SweetyMui2 said...

alololo..ayu je cik awin nih..heheh.xdapat join gath tu..huuu.mui dok sarawak..uwaaaa...len kali buat kat kuching ok.lol

hanafijaafar said...

berseri-seri betul ko senyum ye... adakah ini teknik fotografi atau hasil kerajinan memberus gigi? hehe...

Ajwin Ajeera said...

sweety,

alo ciannye jauh..
hee thanks ye..
miak swak ka?

Ajwin Ajeera said...

hanafi,

hasil kerajinan memberus gigi..
haha

Rina (◕‿◕)✿ said...

mcm best~

Ajwin Ajeera said...

sgt best!

Ariff Shah said...

nasib baik ajwin datang.. kalau tak merajuk dah..

WZulhilmi said...

Ehem2.. mcm ada apa2 je dgn joe tu.. Hahaha..

bagus betul kenal dgn semua blogger kat situ.. aku ni sorang pun takkenal dlm gambar kat tatas tu.. melainkan kan ko dgn joe je.. haha.. maklumlah blogger x popular~~~ Miahaha

I n n z said...

mana innz, mana innz.
haha xD

ajwin cantik ;D

mcjust.lol said...

whooooaaaa ramai jugak yang datang.

/Dayah//Nurul/ said...

cantiknya dia. pewwit begamba ngan ariffshah berdua. smg jd kenangan terbaik. woo, jeles dan trasa rugi takdpt join

molmolla said...

lenkali kita jumpa lg!!! Opssss! tak tangkap gmbr sama :(

Faizal@PeJAY said...

ni dh lama nak bgambar ngan ariff shah nie

Lupi said...

eh shazzyy, hahaha. member aku tu. bangga2

Ajwin Ajeera said...

ariff,

aicecececehhh..
haha :)

Ajwin Ajeera said...

zulhilmi,

haha
sy dgn joe kwn je la.. :)
lainkali join la baru boleh kenal2~

Ajwin Ajeera said...

innz,

awk dtg ke?
haha thanks.. :)

Ajwin Ajeera said...

mcjust,

a'ah agak ramai~

Ajwin Ajeera said...

dayah,

haha jgn jeles... hihi

Ajwin Ajeera said...

molmolla,

a'ah. tak sempat bergambar sama.;(
next time jumpa lagi tauuuuu!

Ajwin Ajeera said...

faizal,

isk isk mana tau niiii. ;p

Ajwin Ajeera said...

lupi,

hahahaha!

I n n z said...

ajwin, sy yang berselendang purple kot . sob sob sob .

Ajwin Ajeera said...

eh ala tak perasannnnn.sorry sgt2..;(
pastu kite malu sgt masa tu..
malu nk tegur org...
sorryyyyyy innzzz...
;(

apis said...

hayyaaa.....ruginye x pegi. lalala.. (1st time dtg cni.yahu~)

Ajwin Ajeera said...

yeke first time?
haha selamat datang!!!!:D

apis said...

my pleasure! haha..

Ajwin Ajeera said...

:)

Mimi Saidi said...

fuyohhhh...nasib baek z zukhairi x de!klau x sumpah jeles yg amat

mrnamie said...

best la dapat gath... hehe

Mohd Sukur Ibrahim said...

nak kek...

Ajwin Ajeera said...

mimi,

haha mula2 mmg zack nk dtg tp dia nk buka puasa dgn family dia.
sbb first buka puasa dia kat sini..;)

Ajwin Ajeera said...

namie,

best best!

Ajwin Ajeera said...

sukur,

bole order skrg. eceh haha

Saybee said...

wahh , bestnyee ~ ;))
btw , followed ~

syahirul said...

maklumlah artis blogger kan? hehehehe... thanx coming.. 1st time jumpa terus cakap "inilah awek yg dak2 gosipkan aritu time buka puasa kat times square".. mmg artis pon.. hahahhaa... pasni nak cupcakes mcm joe :)

Ajwin Ajeera said...

saybee,

thank you saybee! :D

Ajwin Ajeera said...

syahirul,

artis mananyeeeee.haha
nak cupcakes, kene beli la. hehe

awin andy said...

Rugi x ambel gmbr ngn awin nie hehe..sama2 pemalu hee..ada masa kita jumpa lagi k..leh aja klaka sawak :)

Ajwin Ajeera said...

tu la!
sembang pun mcm tak sgt.
rasa mcm kejap je kan..
rugi la tak ambik gmbr dgn sume org..
dgn awk, mili, munsyi.. iskk
next time ye insyaAllah.
haa kelak boleh klaka swak sama2! :D

awin andy said...

Tu la...tabik sama awin kerna sggup trun kl smata2 nak g GB Gath hehe...start cuti raya bila?

lumut esoklusa said...

arifshah tuh kacak ker?
hakhak...

bestnye gathering..

mau balik jugak..=(

nurayunni said...

cantiknyer kamo...

Jard The Great said...

hehehe..... mmg cun la kamu..

nursarahputeri biru said...

baru dgr nama ajwin ni dari gathering times square masa joe show off cupcakes yg cute-cute tuh.

semalam time salam ngan you pun i automatik panggil u ajwin cupcakes kan?. haha

errr. begitu sepadan ah dengan ariff. alolo

act, segamat is my hometown. bebila boleh la jumpa kan?

Encik Tikus said...

en.tikus tak dapat pergi last minit. sadis betul T.T

BD Fabregas said...

sy pn de gak pegi gath tu..

Ajwin Ajeera said...

andy,

hehe
start cuti 3 hb ni! tak saabaaaaarrrrrrr

Ajwin Ajeera said...

lumut,

kacak. hehehehehe

join la next time~ ;)

Ajwin Ajeera said...

nurayunni,

heee thank you! <3

Ajwin Ajeera said...

jard,

haha yekeeeeee.
hee time kaseh akak~
sonok jumpa akak! :D

Ajwin Ajeera said...

nursarah,

hahaha a'ah. takpe. dh jadi trademark dh. hehe

boleh je jumpa! contact2 tau~ ;)

Ajwin Ajeera said...

tikus,

rugi!haha

Ajwin Ajeera said...

bd,

oh yeke? tak tegur pun.. heh heh

pilotHans said...

wah, seronoknyer pi gathering...so sempat smpi umah b4 8pm tak? haha...rugi2 tak pi gath...seems that u guys had so much fun...

cheers

APi said...

blogger 1st yg terserempak..
tapi segan ku nak tegur..
^^

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

Di manakah diriku? :(

fikah mus said...

laen kali mesti mau pergi seba mau jumpe awin.

azizan4444 said...

meriahnya kampung ni.hehehe

MuNsYi SaMa said...

ade link, thanks

nampak kmu dr jauh pun dh ok. :)

Ct SoLeHa said...

gmbr ngan ariff shah 2..hehe
popular jap..
beshnye leh gather2

nabil_potter said...

waaa...sagant jeles xdapat join :|

zool said...

wah lagi jauh tu.. Dari segamat tu..

zool said...

eh diorg cakap artis.. memang artis ek??? tak tau la.. tak ikut perkembangan dunia hiburan

milimilo said...

nasib baik awin dtg.kalau x mmg xde kwn jugak lah dkt situ.ehehe.awak mcm sesuai jelah dgn si ariff tu.agak2 die snggup x mintak pemission dkt mama sblm bwk kua?hehe

milimilo said...

nasib baik awin dtg.kalau x mmg xde kwn jugak lah dkt situ.ehehe.awak mcm sesuai jelah dgn si ariff tu.agak2 die snggup x mintak pemission dkt mama sblm bwk kua?hehe

EpoL ღMadd said...

wah.. teringin juga. ^^"

soclose2213 said...

so sweet ..;)

joegrimjow said...

nak no mama boleh?
wahhh

~ ReD ~ said...

ramai yang join..jeles2..hihi


Rindu Nak Tengok Cerita Macam-Macam Aznil

Faizal@PeJAY said...

aduh takde gmbr skali lak..huhu

noor afzan said...

ruginya tak pergi..
ada ajwin tuh..

Ajwin Ajeera said...

pilot,

haha sempat2..;p

Ajwin Ajeera said...

api,

wah yeke??
nape segan pulakk...

Ajwin Ajeera said...

hami,

sorrrrrrrrryyyyyy sangat2..:(

Ajwin Ajeera said...

fikah,

aloooo aloooo
pegi tau next time! ;))

Ajwin Ajeera said...

azizan,

pergi jugak kan?!

Ajwin Ajeera said...

munsyi,

no biggie! ;)
nnti next time kita borak2 ya. ;)

Ajwin Ajeera said...

ct,

hehehehehhehee.

Ajwin Ajeera said...

nabil,

awat tak join?

Ajwin Ajeera said...

zool,

jauh kannnnnnn,.haha

Ajwin Ajeera said...

zool,

bukan artis la! haha

Ajwin Ajeera said...

milimilo,

tula nasib baik mili dtg jugak.;)
sesuai ke?haha
tak tau la sy. tanya dia la. haha

Ajwin Ajeera said...

milimilo,

eh dua kali. hehehehehhehehehhehe

Ajwin Ajeera said...

epol,

next time join la!

Ajwin Ajeera said...

so close,

thank you! ;)

Ajwin Ajeera said...

joegrimjow,

hahaha
nk buat ape? tak takut ke? hhehhehhee

Ajwin Ajeera said...

red,

a'ah mmg ramaii...best!

Ajwin Ajeera said...

faizal,

next time la kot. hee

Ajwin Ajeera said...

afzan,

HAHAHA cam perli je..-_-'

zalizalu said...

wahhhh.. sumer dok citer pasal nie.. T_T camne nak join eh?

Ajwin Ajeera said...

baca kat blog joe. ;)

Faizal@PeJAY said...

meriahnya komen di sini..nak cupcake

Ajwin Ajeera said...

nak cupcake, beli la! haha

Fazreen said...

eh patut la tak boleh tido..rupanya gambar aku pun ada kat sini..nice to meet u awin...sori kacau2 awin kt twitter..hehe..cupcake jangan lupa.. ;)

adina said...

Bile nak kahwin

Ery Farieha said...

hye ajwin
:)

x sempat kenal2.hihihi

wawaa said...

hahaa..dgr2 dah hebat gosip with ariff.. eheh.. take care of him ya? ekeke...
i was recognized u during the gathering..happy ramadhan... =)

Ajwin Ajeera said...

fazreen,

hahahahah
its ok.
:D
nice to meet you too!!!

Ajwin Ajeera said...

adina,

calon pun takde lagi..-_-'

Ajwin Ajeera said...

ery,

hi hi! a'ah.. kejap sgt lgpun~ :(

Ajwin Ajeera said...

wawaa,

haha
gosip ker? takde la kot.haha
tak sempat kenal! ;(

misshanna said...

ouh . saya kenal kakak wani itu ,
adek dia wazien kan kan my bestfriend boyfriend . hee

Amirez said...

tak dapat nak join hari tu ada plan berbuka ngan kak anis. ni dah kali ke berapa tak dapat join berbuka ngan mana2 gathering huhu