Sunday, August 22, 2010

BMD3B3

Tadi saya baru dapat gambar kelas. Komen saya macam biasa bila tengok gambar, teruk gile muke?! Tapi takpe. Jarang orang letak gambar kelas sebagai profile picture kat Facebook kan. So saya pun okay. Takmo stress stress. Takmo takmo. 

Masa menunggu untuk di photo shoot. Biasalah kan sebelum photo shoot, kamonlahhh. Mestilah wajib camera whoring dulu. Tak remaja lah tak cam whoring. :p Yang tudung putih tu nama dia Shiraz. Klik SINI untuk mengenali Shiraz dengan lebih lanjut.

Mama, mama jangan risau k? Awin kat sini sihat-sihat aje. Takde sape berani buli Awin pun. Sebab dengan adanya bodyguard-bodyguard Awin ni lah. :p 

Ini rupa saya bila dah jadi seorang nenek nanti. Topi tu? Topi tu saje pakai. Maknanya tengah main-main dengan cucu la tu.

Bila Abu pun nak jugak, haa ambik ambik segala topi telinga panjang sume kitorang bagi.

So yeah. Inilah gambar kelas saya semester ini. Tak tahu pun nak ambik gambar masa ni, so takde persediaan. Kalau tahu nak ambik gambar, dah make up tebal tebal dah, pakai tudung lip lap lip lap sume. Lalalalala.

Gambar candid. Walaupun tak candid langsung. 

Always Together is our motto! Thanks for reading. Salam. :)

30 comments:

SyAmSuL AnUaR said...

cktnya bdk2 kelas awin...masing2 control lawa n hensem...hehehehe...

Saya Suka Cara Kamu Berfikir

Ajwin Ajeera said...

hahaha.mestilah.. nk tgkp gmbr kn.. ekeke

Nur -al- Ain said...

budak lelaki kelas ain pun ade 4 org je.. heheheeeee.,,.

fikah mus said...

"Tak remaja lah tak cam whoring"

so LIKEEEE!! that.
tapi saya tak fotogenik lorh.

Encik Tikus said...

ong gedek-gedek

WZulhilmi said...

ni gambar kelas ke persatuan??? apasal sikit sangat!!!

Farihah Ahmad said...
This comment has been removed by the author.
Farihah Ahmad said...

ngape saya xpnah ada pix class? erh. tlg jawab.

Kap said...

gambar last tu sopan sungguh.

Ajwin Ajeera said...

ain,

mana lelaki sekarang ni?! ekeke

Ajwin Ajeera said...

fikah,

dear..
fotogenic tak fotogenic bukan ukuran..
yg penting kita happy..
:)

Ajwin Ajeera said...

encik tikus,

mbekkk mebekkkkk :p

Ajwin Ajeera said...

zulhilmi,

kelas la! hahahaha

Ajwin Ajeera said...

farihah,

nape awk tanak amik?haaa haaa hihi

Ajwin Ajeera said...

kap,

sopan?siapee siapeee? :p

Anonymous said...

skit gile?

cimut munniey :) said...

ajwin ajwin comel jep pakai alah sebegitu. heehe

Ajwin Ajeera said...

teruk..hehehe

Ajwin Ajeera said...
This comment has been removed by the author.
Ajwin Ajeera said...
This comment has been removed by the author.
CIK FAYYAD said...

comel je awin

memang members of ur class seramai tu?

bestnya.

Rashid said...

Ajwin, ni nak buat persembahan ke apa ni? siap ngan topi dan cermin mata ajaib besar lagi tuu.. hehe

Seronoknya bila dapat kumpul ramai-ramai cam ni .. rindu pula zaman sek dulu-dulu ..

joegrimjow said...

hehe, dlu kat bmi pon 13 je kiteorg
skit baru happy

Cik Peanut said...

waaa..seronok ah leh amik gambar kelas..
dah masuk uum ni x pernah amik pic kelas
tiap2 sem budak kelas x same
x leh ah nak ada kelas~

.rafiq. said...

comelnya semua. semua comel dengan bodyguard2 sekali comel.

Ajwin Ajeera said...

fayyad,

hee tq cik fayyad.. ada lg sbnarnye.
dorg yg tanak ambik gmbr..

Ajwin Ajeera said...

rashid,

haha a'ah.-_-'

mmg best~

Ajwin Ajeera said...

joe,

yup!agree!

Ajwin Ajeera said...

peanut,

ambikla gmbr..
kenangan tuuuuuu

Ajwin Ajeera said...

rafiq,

nk puji dorg je kan sbnarnye?!