Saturday, August 21, 2010

Tengok tanan Ajwin.

Umur 5 tahun, dah pandai nak lari rumah. Bukan lari rumah, tapi mahu menigal rumah itu.  -_- Kenapa saya gedik gila waktu kecik dulu?! Fine mungkin betullah kata Joegrimjow. Klik SINI untuk baca mengenai impression Joe pasal saya dan beberapa orang blogger sebelum jumpa dan selepas jumpa.Kalau anda dah baca, BEGITU DAHSYAT ya tanggapan dia terhadap saya masa sebelum jumpa. Haha. Baru saya sedar saya ni nampak macam kurang kasih sayang rupanya.-_-' Haha tapi takde kisah pun. Saya lagi nak mengucapkan terima kasih banyak kat Joe sebab terus bertambah-tambah-tambah-tambah-tambah trafik blog ni lepas Joe update semalam. Heh heh. Mesti orang yang klik semalam pun sebab macam tertanya-tanya,curious,Siapa yang gewwwdik ni?? Siapa yang kurang kasih sayang ni?! Wakakakaa. 


Haa ambik ni lah saya. Seorang ibu kepada virtual babies named Muhammad Qhayden Qhayl and Nurul Qhaydelia Qhayla. :p 

Orang yang baru klik blog ni semalam pun bermonolog dalaman,

'Seorang ibu kepada virtual babies named Muhammad Qhayden Qhayl and Nurul Qhaydelia Qhayla?? Ohh.. memang gewwdik rupanya..'

bila terbaca semula,

'Seorang ibu kepada VIRTUAL BABIES????? Oh my god... memang kurang kasih sayang rupanya.. Cari kasih sayang kat baby tipu.. Siannye dia ni...'.

-_-'  

Masa ambil gambar ni mungkin saya belum 5 tahun lagi.

Thanks for reading! Baiiiii! :)


28 comments:

♥ aku HUNNY said...

Owh. Bukan kurang sayang. Hanya nauri bakal seorang ibu saja.

Huu. Sebab diri sendiri pun sama. xp

nur hidayah isa said...

seksi nye dak kcik kt bawah tu...hehe tp comell

WZulhilmi said...

Seksi betul gambar masa kecik.. betul2 mini skirt!! hahaha =P

Melz said...

Fuiyo Fewwit ahaha

joegrimjow said...

tanan? oohhh m g

Ajwin Ajeera said...

hunny,

haha!yeay! sep sikit!
:)

Ajwin Ajeera said...

hidayah,

kecik takpe kan.huhuhuhu
malunye.

Ajwin Ajeera said...

zulhilmi,

sbb dh besar takleh pakai seksi.

Ajwin Ajeera said...

mel,

-_-'

Ajwin Ajeera said...

joegrimjow,

saje nk comel2.
lalllalalaa

Farihah Ahmad said...

ha'a i pun penah punya la tak cerdik, nak menigal rumah itu ;p~

~nEeYsA~ said...

hahaha..siap buat surt nk tnggl umh tu...hehe

EpoL ღMadd said...

comel :)

Encik Tikus said...

wah ~ mak dia. nak ngorat bolee ?

Ajwin Ajeera said...

farihah,

ehh tu bkn tak cerdik.
tu terlebih cerdik.hihi

Ajwin Ajeera said...

neeysa,

hehehehe
tu dulu2 je..hehe

Ajwin Ajeera said...

epol,

heh thanks!

Ajwin Ajeera said...

encik tikus,

tak boleh!haha

tiah aje :) said...

comel lah kamu ;)

Rina (◕‿◕)✿ said...

hehe. ade ati nk lari dr umah :)

Ajwin Ajeera said...

tiah,

heheeeee. *malu* -_-'

Ajwin Ajeera said...

rina,

haha tu la pasai.
tak paham betol..
-_-'

Rashid said...

salam

ajwin ajeera.. comel dan bergaya je masa kecik kecik dulu.. hehe. Tengok kedudukan kaki tu. siap bersilang lagi..

Yang pastinya raut muka masih seiras hingga sekarang.

pameklampard said...

wakaka..comel btol kecik2 da wat drama melayu nk lari dr umah.hee hee..

MX said...

tanan yang comel...
hahahaha....

Ajwin Ajeera said...

rashid,

haha. dulu2 dah start gedik dh..-_-

Ajwin Ajeera said...

pamek,

saje..nak attention...:p

Ajwin Ajeera said...

mx,

of coursela~ :p :P