Friday, April 24, 2009

10 Facts Bout Me

Pertama sekali,terima kasih kepada Encik Firdaus kerana telah memberi saya award di bawah ini. Saya juga telah di tag oleh Encik Ijat.Nasib baik beliau bagi award sekali.Kalau tak,malas saya nak jawab.Hehe.Gurau je Encik Ijat ye..

1. first insert this badge or the pic above to inform u have been awarded.

2. make sure you take the picture and said it is from.
yup.gambar dah selamat diambil dari belog Encik Ijat.

3.you should tell 10 facts or hobbies bout yourself.

1.Saya suka blogging even saya banyak merepek.

2.Saya alah pada kucing.(kucing datang sambil bunyik meow meow,saya akan cakap, shushh shushh)(tak payah cerita pun takpe okay)

3.Saya ni jenis yang lambat makan.Saya memerlukan 1 Jam untuk menghabiskan sepinggan nasi.Okay okay saya tipu.Saya memerlukan setengah jam jela.

4.Saya tidur tak tutup lampu.Tapi kalau tidur berdua atau beramai-ramai baru boleh tutup lampu.

5.Saya pernah datang rumah Amy Search.(Ni pun kira fakta ke?)

6.Saya suka minum air sirap buatan saya sendiri atau Mama saya je.Saya tak suka air sirap rumah orang kawen sebab dia buat tak menepati citarasa saya.

7.Saya belajar main chess sejak darjah 2 tapi tetap tak pandai-pandai main chess hingga kini.Mungkin cerebrum,cerebellum dan medulla oblongata saya tak boleh terima permainan tersebut kot.

8.Saya suka masak tapi saya tak tahula masak suka saya ke tak.Sekarang saya ada satu resepi yang asyik KIV je nak cuba.Kalau saya cuba nanti,saya akan masukkan dalam blog okay.(Macam orang nak tahu je apa ko masak awin!)

9.Saya suka pink tapi saya tak kan sekali-kali pakai beg pink,jam pink,tudung pink and so on.Saya hanya akan pakai sesuatu yang berwarna hitam je okay.Namun walaubagaimanapun,saya bukanlah gothic semua tu.

10.Mama saya pernah berkata.Kalau saya kahwin nanti,Mama nak buat tema ala-ala hutan.Penuh dengan tumbuhan hijau je.Pastu letak bunga putih kecik-kecik.Saya terfikir,kalau tema hutan,mestikah ada sebatang sungai ditepi pelamin nanti?Atau ada monyet,kera bergayut-gayut di pelamin saya?OMG! Awesome!Haha.

4.you should choose 5 other bloggers and tell their name.

Tanak tag siapa-siapa la.Dorang busy sekarang.(Gila memahami saya ni)

24 comments:

aku hUnNy (^_~) said...

mmhmi ek awyn..huu..kew xmw kongsi award ngn owg len..hoho..

p/s : guraw jew..haha..

Ajwin Ajeera said...

hahahaha
eh bkn camtulaa.
tak baik tau fikir cm tu.
klu nak,ambik je.
hee

Liquid said...

uh kalo de gajah ke kuda belang ke zirapah ke mase wedding tu musti happening kan kan.!!

bukan saje owsom tp jadi wedding of the year trus jgn tataw.!!

ehehehe =P

Ajwin Ajeera said...

hahahaha
badak jgn dilupakan ye!
msti masuk paper sume kn.
femess la nmpknye!
haha

e l d y said...

ape maksud tag tu sebenarnya uh ?? gua masih baru dlm dunia blog .. minta tunjuk ajar ye kak^^

Ajwin Ajeera said...

tag means seseorang bg soalan kat kite.
then,kite perlu jwb soalan tu..
:)

Sarah Samz said...

tema hutan tuk kawen?
lain dr yg lain tu.
awin, jgn lupa jmput!

Ata said...

Erm...msti happening kalo ade haiwan time kawen...hahahaha..(jgn ade b**i suda...)..:p

Atan said...

kalu tak de karan ...gelap..tido dekat mama ye...

Binjaie said...

Tarzan pun mesti ada tau :)

a little less conversation said...

klau tema hutan..mesti r org jemputan nye org2 asli..xpn org2 canibal..erkk..haha

momguess said...

awin,
kalo tema utan
pangil tarzan skali
boleh gayut ngn monyet

Nadd said...

awin,
kalo kawen tema hutan,
nad paling looking forward ur baju pengantin..
hehehe..
;)

LaDy NaS said...

HI gadis cun! banyaknye award dia..nak jgak..:( salam perkenalan...

Ajwin Ajeera said...

To Sarah Samz,

hehe.
lmbt lg nk kawen.
tp InsyaAllah kamu pasti dijemput..
:)

Ajwin Ajeera said...

To Ata ,

takkanla nk ada haiwan tu..
agak2 ar kn..
lalala

Ajwin Ajeera said...

To Atan,

buat msa ni blum pnah lg la takde karan masa nk tido.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To Binjaie,

pngntin lelaki la jd tarzan!
haha

Ajwin Ajeera said...

To a little less conversation,

hahaha
yup.
org zaman batu sume dtg.
haha

Ajwin Ajeera said...

To momguess,

pngntin lelaki trus jd tarzan.
haha

Ajwin Ajeera said...

To Nadd,

amboi..
pndai yee.
hehe
awin pkai daun je.
haha

Ajwin Ajeera said...

To LaDy NaS,

salam kenal..
klu nak,ambil je.
:)

joegrimjow said...

bestnye dpat

Ajwin Ajeera said...

hee.
klu nak,ambikla..