Monday, April 13, 2009

Happy Birthday Wajiha

Happy birthday kepada saudaraku,Wajiha yang ke 5 tahun.Agak sedikit pelik apabila aku mempunyai cousin yang berumur 5 tahun.Dah macam anak buah dah!Haha.Apa-apa pun,ni la cousin aku yang terakhir dilahirkan.Kira yang paling mudala.Ada anak buah yang lagi besar daripada dia.Macam kekok je anak buah tu nak panggil Wajiha,aunty kan?Haha.
Kepada Jiha,Selamat Hari Jadi sayang..Kak Awin sayang sangat sangat dengan Jiha.Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.Amboi.Wish tanak kalah,macam wish dengan orang tua je.Tapi mulut budak kecik ni memang macam orang tua pun.Pot pet,pot pet.Before pukul 12 malam tu,dia boleh tanya aku,eh akak,akak tanak wish birthday adik ke?Haha.

Untuk harijadi Wajiha ni,kitorang buat makan-makan sikitla.Takdela buat party beria.Just panggil saudara terdekat je.Makan-makan atau melantak-melantak ni pun buat kat rumah aku.Sebab rumah aku memang tempat untuk berkumpul.Haha.Maksudnya,kalau ada apa-apa pun la,mesti berkumpul kat rumah aku.Tak kirala nak gi meminang ke,nak gi panjat gunung ke,nak gadoh ke,mesti kat rumah aku. Kontroversi,Panas dan Terkini betul.Padahal tak.

Ni cousin aku,Wany dengan her hubby-to-be,Utie.Padan muka korang.Kena buli bakar ayam!Haha.Nasib baik aku takde boyfriend.Kalau tak,kena bakar ayam jugak!Padahal takde kena mengena.Lagi satu padahal.Padahal,memang dorang volunteer tuk bakar ayam.Huahuahua. Aku pelik dan hairanla.Mana birthday girl??Kenapa yang lain lebih-lebih ni? Kesian betul..Dulu kecik-kecik,tak dapat kot.Wakaka.

64 comments:

Encik Azizan said...

sdpnyo cake..
nak jgop..
muahahaha

nurain said...

lawo rambot..

uiks gantengnye bf cousin k..ahahaha~

Liquid said...

waa cool gilee rambot cik awyn skejap curl skejap lurus..!!

dgn topeng gaban tu membuatkan cik awyn lagi-lagi kooool...!! ahahahaha =P

naz said...

haha sarkas :)

Sarah Samz said...

hebat ini.

joegrimjow said...

rambut coklat berbaju perang menarik perhatianku

gotahlantun said...

DAH LAMA TAK LWAT SNIH..
ADA PERUBAHAN....

dba adnan said...

ni kire birthday sume org la..
bukan birthday jiha je:)

Amilrash said...

naper gi edit gambar tuh? maner tudung hitam hehehe
sori br balik bercuti.ni keropok nak pos alamat maner hehehe

[z@ck] said...

haha..
cian ajwin..x penah celeb8 birthday ek b4 nih..
pakai topi segala...

.kakijalan. said...

ish2 aurat2

cikgu said...

heppi blated bday jiha.. suka tgk muka wany.. cun!..

farah liyana said...

comelnya rambut awyn..

hee.

:P

Ajwin Ajeera said...

To Encik Azizan,

nak jugak?
dh hbes.
sorry.
wakaka

Ajwin Ajeera said...

To nurain,

haha
tq2.
rambut tipooo.
gateng tp gemok!
wakaka

Ajwin Ajeera said...

To Liquid,

aha.
cik awyn mmg suke lari2 gi saloon tukar rmbut pd wktu yg sama jgn tak tau.
wakkaakaka

topeng gaban,
topi cam cipan.
haha

Ajwin Ajeera said...

To naz,

sarkas anda panggil?
smpai hati.
haha

Ajwin Ajeera said...

To Sarah Samz,

hee
thanks dear.
:)

Ajwin Ajeera said...

To joegrimjow,

tu pun dh berpunya ok~
ahaha

Ajwin Ajeera said...

To gotahlantun,

tq2..
dtg2 ar slalu ye..

Ajwin Ajeera said...

To dba adnan,

ehe..
btul3.
nasib baik ada org prihatin cam anda.
hee

Ajwin Ajeera said...

To Amilrash,

ohh.
patutla senyap.
igt majuk td.
bestnye beruti..
tak ajk eh.
haha

Ajwin Ajeera said...

To [z@ck],

yela..
dlu mna ada cam ni.
kesian kn..
sobsobsob..
haha

Ajwin Ajeera said...

To .kakijalan. ,

sudah dicover..
lalalla

Ajwin Ajeera said...

To cikgu ,

tq cikgu..
:)
ohh.
wany jela cun ye..
ok takpe.
haha
(gile majuk)

Ajwin Ajeera said...

To farah liyana,

hahhaa
tq byk syg!

philoColy said...

haha..
happy birthday to her 2..
cntik rmbot awyn kn..
hahahaha

Ajwin Ajeera said...

tq syg..
:)
hahaha
cntik gile ohh

N@dhir.. said...

salam..ai ajwin..he3 nice name..peace...

momguess said...

awin....
lawo rambut ko yer!!!!
maner tudung itam ko dik!!!!

amir acap said...

aik mnari2 nmpak..heheheh..
aik mane tdung oren kamu..???
hehehehe..

Ajwin Ajeera said...

To N@dhir..,

wsalam..
tq..

Ajwin Ajeera said...

To momguess,

rambut tipoo je tu kak.
tdung itam bsuh.
lalala

Ajwin Ajeera said...

To amir acap,

bkn mnari la..
posing sudah,
agaggagaga
tudung oren kat butik.
lalala

milimilo said...

haha..klaka la rmbut kamu yg krinting tuh..nmpk klasik gitu.. ;DD

Ajwin Ajeera said...

hahahaha
sy mmg lahit tahun 60 an.
agagaggaa

Amer Aan said...

epi besdah wajiha...

nmpk rmbut awin x pki tudung..
hahaha

Ajwin Ajeera said...

nmpk rmbut tipooo je~~

N@dhir.. said...

he3..wah ni bru btl2 pkai tudung siap adit lg gmbar tu spaya xnmpak rambut sbnar..bgus2..

Ajwin Ajeera said...

hehe
time kasih..

N@dhir.. said...

same2..

Ajwin Ajeera said...

hee..
:)

N@dhir.. said...

huhu..

Ajwin Ajeera said...

huhu mksdnya nangis kn?
wakkakaka

N@dhir.. said...

hahaha..xla..kecewa..hu3

Ajwin Ajeera said...

hahhahaha
kecewa sbb pe bro?

wiegreat a.k.a. zeq said...

wah kata kite lak xajak g mcD... die pun x ajak kita makan kenduri..

Rashid said...

ajwin ajeera,
uisss bukan main lagi posing.. tapi naper cam pakai seluar tidur je tuu.. hahah!!

bee said...

kesianla b tgk diorang ni..bersungguh2..birthday girl x der plak..nway akk..pic sipi2 x pki tudung tu cantikla akk nie..

Ajwin Ajeera said...

To wiegreat a.k.a. zeq ,

hahahaha
knduri apenyee..

Ajwin Ajeera said...

To Rashid,

biase la pompuan..
seluar tido???
upps!!
kantoi!!
haha

Ajwin Ajeera said...

To bee,

tula.
yg lainnye yg lebih!
haha
ececechh.
yeke cntik.hehe

N@dhir.. said...

sje je la he3..xde mkne nye nk kcewa2..

Ajwin Ajeera said...

hahaha
tau xpe..
tu yg agk pelik tu.
heh

N@dhir.. said...

hahaha..npe nk msti ltak agak pelik..kedengaran plek sy di sni..kui3

Ajwin Ajeera said...

hahaha
tu dh mmg trademark.
takleh pisah.
hehe

N@dhir.. said...

wah da mcm stunt af da ni siap de trademark2 ni..nak gak la..baik pnya..wa3..xde makne nye..hu3 ok la tu!!!..wa3..

Ajwin Ajeera said...

hahhahha
yela.
tak dpt masuk af,kat sini pon jdla.
ksiannye.
haha

N@dhir.. said...

hahaha..xpe masuk akedemi nasyid ek..kui3

Ajwin Ajeera said...

bkn akedemi nasyid.
msuk akademi al quran trus.
twun dpan.
cayalah.

N@dhir.. said...

wow!!!anak sapa ni..bguih2..eh ni spe yg nak msuk ni nad ke awin???berlaku kekeliruan d situ..kui3

Ajwin Ajeera said...

awin la.
hehehe

Asran Zara said...

sis awyn npk cool2 sgt pkai topeng!!hagagagagaga

Ajwin Ajeera said...

hahaha
sy mmg tak hot,
tp sy cool.
wakaka