Sunday, April 12, 2009

Ernay @ Japan

Rasanya dah nak dekat sebulan my cousin,Ernay menjejakkan kaki ke negara matahari terbit,Jepun.Kami tetap saling berhubung menggunakan Yahoo Messenger dan telefon.

Hari tu waktu YM dengan dia,dia hantar gambar-gambar dia kat sana.Alhamdulillah Ernay sihat dan happy je aku tengok.Yang paling tak boleh bla,bole dia cakap cam ni.

Ernay : Eh,Awin.Jap eh.
Awin : Napa?
Ernay : Nak pergi panaskan diri sebentar.

Eleh..Poyo je.Saje buat aku geram tau!Haha.Tak kira!Nak pergi jugak kat sana.Ko tunggula Ernay.Haha.

32 comments:

Amer Aan said...

org pon nk g gak..

alien said...

jepun ada dalam darahku..
huhuhu

Amer Aan said...

alien dr planet....
merah pon ade...
ekekek...

Ajwin Ajeera said...

To Amer Aan,

pegi jgn tak pegi.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To alien,

hmm??
sungguh pelik darahmu itu..

Ajwin Ajeera said...

To Amer Aan,

tu la pasal..
byk pulak alien kat blog aku ni.
wakaka

idham said...

kok ga ada gambar bunga sakura

Ajwin Ajeera said...

ada pd gmbr ke 3.
:)

Rashid said...

salam ajwin ajeera

sekali tengok ernay tu muka cam jepun je.

confirm setahun ernay kat sana tu.. mukanyapun boleh berubah jadi muka jepun.. hehe

pssttt ajwin ajeera jangan bagitau ernay tu tau.. kita-kita je..

Ajwin Ajeera said...

wsalam..

yup..
dia memang chinese look skit.

tau xpe.
jgn lupe ckp bm suda.

nape?
dia lg suke org kate muke dia cam jepon.

nurain said...

jelesnye sayep!

huu..ween, nnt kite naik kapal laut nak g jepon. murah sket aku dengar cite~

Ajwin Ajeera said...

kapal laut wat pe wehh.
kite naik basikal roda 3 ar..

Asran Zara said...

dpt jumpa naruto ke??hu3

NoRT said...

wahhh... best dok tempat tuh... kalo ada salji..tiap2 ari leh wat ais kacang... huahuahua

joegrimjow said...

jom p korea
pastu singgah jepun b4 balik
nak ikut??
hehe

cikgu said...

tentu Ernay gembira dpt tgk sakura..

Liquid said...

waa cam besh jek..!!

t honeymoon t kite ge sane ea SYG ea..!! ehehehehe =P

alan said...

uikss bestnya pg sana tapi bangkraplah sebab duit dia mahal woo

atok said...

suke tgk awek jepong.
eheh

Ajwin Ajeera said...

To Asran Zara,

bkn dpt jumpa naruto je,
gaban pon dia jumpa tau.
lalala

Ajwin Ajeera said...

To NoRT,

haha
bukan ais kacang je,
cendol pon bole.
lallala

Ajwin Ajeera said...

To joegrimjow,

tanak ar.
msti tipu oh ni.
wakaka

Ajwin Ajeera said...

To cikgu ,

mmg gembira gila dia.
awin pun excited..

Ajwin Ajeera said...

To Liquid,

honeymoon??
sape nk kawen ngan dia ni????
wakakka

Ajwin Ajeera said...

To alan,

mmg best.
tp tula psainye.
duit yen mahal woo.
lg2 skang ni kegawatan..

Ajwin Ajeera said...

To atok,

suka tgk balak jepong.
wakaka

lya said...

jepun mmg best
malah mereka lebih maju 10 thn kehadapan berbanding kite

Ajwin Ajeera said...

yup.
tau xpe.
jepun mmg gile maju.

Liquid said...

waa segannye.!!

xpe xpe t incek liquid ge sne kawen ngan sailormoon la jgn tataw.!!

cik awyn jgn jeles.! agagagaga

Ajwin Ajeera said...

alaa.
sailormooon dh tak pemes.
cik awin amik gaban lg famous.
haha

naz said...

dia rugi tak dpt tgk bulan terbit :)

Ajwin Ajeera said...

haha
kite lg rugi.
dua2 tak dpt tgk!
wakkaka