Tuesday, April 21, 2009

Ajwin vs Azwin

Kenal siapa jejaka di atas?Yess.Beliaulah Azwin Andy and I'm adore him so much!(dengan nada gedik,mengada dan menyampahkan).Mengapa beliau sungguh hot??Mengapa??Fatul Akrul Ramli pun tak hot macam beliau.lalala.(sorry fatul.tetiba nama hang terlintas di fikiranku)

Baiklah.Kita teruskan dengan topik kita.Nama penuh beliau ialah Azwin Andy bin Abdul Malik.Kalau siapa yang tak kenal tu,nila drummer Estranged.Cute kan?Dahla ensem,cute,tinggi,tough.OMG!

Korang perasan tak nama kami macam nak sama kan?Ajwin Azwin,Azwin Ajwin.Nak sama kan?Mungkinkah ada jodoh??Saya ulangi,Mungkinkah ada jodoh?.Kami juga,iaitu saya dan dia berkongsi zodiak (VIRGO) dan hobi yang sama iaitu berenang!! Sekarang saya memang tengah gila lagu Yang Pernah dan Aurora by Estranged ni.Lagi lagi tang bunyi drum tu,lagiiiii suka!Rasa tenang dan bahagia je dengar bunyi drum tu.Ini mungkin sebab dari tangan drummer yang mengetuk drum tersebut kot.Mesti orangnya cute dan nama nak sama dengan saya dan juga berkemungkinan ada jodoh bersama saya nih!!!Haha.

Okay.Sila meluat sekarang.Hahahahaha.

123 comments:

diLL said...

chaiyok2..ihihii..ngeh2..cube la reach diew..ngeh2..kmi support laa~

Ajwin Ajeera said...

hahahahhaa
klu bole,dh lama dh..
lalala

dba adnan said...

mmg hot pun..
x bole dnafikan;)
mane tahu kot2 die still single,and reasy to mingle..haha
bole la kak awin try...

Ajwin Ajeera said...

yess..
hot sgt2!!
geram ngan dia!
haha

try la sgt.
hehe

d i D a_LittLeBaby said...

cettt...adik ambik boyfren sis..huhuhuhuhu

mizfieza said...

hahah tidak...dia sy punya hehehehhe...

Ajwin Ajeera said...

To d i D a_LittLeBaby ,

haha
sory.
dia tunang sy.
haha

Ajwin Ajeera said...

To mizfieza,

sy punye ok.
tgk nama nk dkt sama tu.
haha

d i D a_LittLeBaby said...

erk..mcm mane leh tunang adik sedangakn dier hari kat depan akak...??{ musykil2}

Ajwin Ajeera said...

laa..
mmg kami dh lama tunang..
yg hari2 dpn akk tu apek jual kangkung.
lalala

d i D a_LittLeBaby said...

lar...dier tak bagi taw adik ke..yang dier dah lame ngan akak..bie die tunang ngan adik???dah berapa tahun dik...

Ajwin Ajeera said...

ohh dia ada bgtahu awin..
dia bgtahu,akk mmg dh lama ngan dia..
akak dh lama jd bibik kje ngan dia kn?
wakakakaka

sejak tahun lpas..
thun ni nk kawen dh kot.
lalala

d i D a_LittLeBaby said...

ohh..ye ke..dier ckp mcm tu..jage deir..nate akak tengeh2 kan muke ensem kesayangan akak tu..huhuh..tak ar akak tak kejam mcm tu..nak tengeh2 muke kesayangan akak macam tu....wh act akak ngan dier dari akak stdy lagik...tahun 2007..jun 2007 mcm tu dah ngan dier...tapi bukan jadi bibik dier..ihih :) dik bahagia taw ngan dier..hahahhahaha

WeBViDeOKLiP said...

ngada nyerr

Amer Aan said...

ye la tu...
awin...
tunang die...:P
dgr cite ade..
sorang..
gadis...
mnt kat die..
yg psti...
gadis itu..
bkn awin...
mnggu dpn..
diorang nk..
kawen da...
melepasla awin...

Amilrash said...

ni ruangan berebutt pasal bofpren ker :)

momguess said...

jodoh bersama???
ko jgn nak buat akak poning boleh tak???
mmg ensem hoooooo
sgt2
kalo dpt, sumpah xcari lain

farah liyana said...

erk,
tidak mungkin.
saya tidak akan merelakan azwin dengan ajwin.

haha.

xD

ps: cair tgk azwin nie. lol.

amir acap said...

ceh.........poyo nye......azwin tu abg kite la.......ahah...nak no fon die ke....???bleyh2....

Ajwin Ajeera said...

To d i D a_LittLeBaby ,

takyah la akk nk tegakkan benang yg basah.
wakakaka
he's still mine!!!
haha

Ajwin Ajeera said...

To WeBViDeOKLiP,

haha
jgn jeles!!

Ajwin Ajeera said...

To Amer Aan,

klu nk tahu,
gadis itu la awin.
haha

Ajwin Ajeera said...

To Amilrash,

hahahahahhaa
dia yg nk rampas boipren sy!!
haha

Ajwin Ajeera said...

To momguess,

haha
yessss
dia mmg ensem.
akk jgn eh..
akk dh kawen!
haha

Ajwin Ajeera said...

To farah liyana,

terima hakikat ye..
nama kami pun nk dkt sama dh.
haha

Ajwin Ajeera said...

To amir acap,

hahaha
lebih dr no fon pun ada.
lalala

miss lolly a.k.a luvfareda said...

haha.

sila jgn pewasan ajwin sayang~

andy tu abg angkat lolly.

mybe akan terangkat sdikit mase ag.

sila jgn menjeles.

hu3

Ajwin Ajeera said...

baru nak terangkat?
dia dh lama angkat saya dulu.
hahahaha

Encik Azizan said...

inche zizan lg ensem..muahaha

Ajwin Ajeera said...

erk..
tidak.
azwin tetap lagi ensem.
wakaka

Amer Aan said...

incek alien ag encem la

d i D a_LittLeBaby said...

wei adik u..sampai nye mengata sis gtu..sedih siot..bile sis rampas andy tu..kamo yang rampas andy ku..huhuhuhuhu.....

Ajwin Ajeera said...

To Amer Aan,

tidak!!
azwin andy tetap paling ensem!!
haha

Ajwin Ajeera said...

To d i D a_LittLeBaby ,

hahahha

Ajwin : tgk yang.dia kata i rampas u dari dia.
Azwin : isk.mna ada u rampas i.i mmg tergila gilakn u la ajwin.haha

d i D a_LittLeBaby said...

hahhahahha..pehhh.pasan giler adika ku ni

aku ( dida ) : awak nengok le adik ni pasangiler..pehhhh...dier tergile2 kat u..adoiiii..

andy : jeles erk...??

aku (dida) : mahu tak jels..adik tergiler2 ngan awak...awak tu husband kiter awak....

andy : ye la...ye la...kite sayang awak juga cik dida.tak yah riso ku tak layan awin tu..awin tu kan budak2 agy..tak yah riso k..sayannnngggg dida..

aku : sayang kamooo juga..

p/s uwekkk awinnn....hahahhaha

Ajwin Ajeera said...

hahahhahahhahhaa
tu andy yg jual kangkung tula.
tgk ni pulak.

Azwin Andy : syg,jap gi kite dating bawah pokok sblah umah pak meon cam biasa ok?

Ajwin Ajeera : ok baby.(haha)

Azwin Andy : syg,jgn dgr ckp dida tu ok?dia saja nk porak perandakan kita.syg taulakn.kita ni dah nak kawen.org nk dkt2 kawen ni mmg selalu dpt dugaan cam ni.i hope syg tabah k?

Ajwin Ajeera : ok baby.i percayakn u.u syg i je kan??

wakakakkakakakak

Wana said...

Haippp... mamat tu my duda ok.. muahahaha

[z@ck] said...

azwin 2 bukan orang kedah kn..
hahaha..
x de jodoh ok..
ur jodoh ngn mamat dr kedah..
ngee~

Ajwin Ajeera said...

haha
duda u tu skrang tunang i ok~

Ajwin Ajeera said...

To [z@ck],

hahaha
eh good news!
dia dr kedah ok~
haha

adalicious said...

hahaha..
ye ke dia org kdh?

Ajwin Ajeera said...

dia dr PJ actually.
haha

FARIE said...

tis guy totally hot!!

Ajwin Ajeera said...

of course!!

d i D a_LittLeBaby said...

hahhahaa...sah le adik ni kene tipu..haikkkk...

baby hubby : bie...oo bie...jom g genting bercuti....

hubby baby ( andy ) : iye la baby..lame dah tak pergi bercuti...

baby hubby : ok....hubby tak de kene mengene ngan awin sewel tu kan..(hahhahaha)

hubby baby : ishhh baby nie...tak de la...{ketawa} hahahhahah..

baby hubby : bie, baby sayang ngan hubby..baby kat lam perut ni pun sayang kat ayah dier...

hubby baby : hubby pun sayang kat baby n baby kat dalam perut ni..

hubby baby : cium skit..muahhh..muahhh..muahhhh

opsss.....ade orang tak cukup umo kat cne....

hahahhahahhahhhaha

Azwin Andy said...

Hai Ajwin.
Saya Azwin Andy.
Saya memang telah jatuh hati pada Awin ni dah lama dah.
Tapi saya pendamkan dulu cinta saya.Saya harap Awin dapat terima saya seadanya.Saya akan masuk minang Awin minggu depan ok?Saya taknak tunggu lagi.Awin jangan percaya gosip2 yang melanda saya tau.Saya tak kenal pun Dida tu.Dia duk Labuan.Saya sendiri pun tak pernah pegi sana.Awin duk KL,saya duk KL.Memang ada jodohla kita ni kan.Nanti next week bila kita dah kawen,kita swimming sama2 k syg?

Your Love,
Azwin Andy

azwin andy said...

hahahhahahahaha.adoiii kelakar lah adik akak ni..hihihihih :) sis pun boleh buat tu....hahhahahahha

with love

azwin andy

Azwin Andy Abdul Malik said...

Tgk syg.
ada org cuba nak memporak perandakan hubungan suci kita. tu bkn i ok.
ni baru i btul2..

wakakakaka

d i D a_LittLeBaby said...

mmmm

azwin andy said...

mmm........hubby sayang baby

Ajwin Ajeera said...

apa hmmmm sis??

Azwin Andy said...

hubby memang sayang baby.
AJWIN,I LOVE YOU SO MUCH!

Yang Ikhlas,
Azwin Andy

d i D a_LittLeBaby said...

ERM TAK DE APE AWIN..

Ajwin Ajeera said...

haha
mcm frust je bunyik nye.
haha

AZWIN ANDY said...

ERM SAYA SAYANG AIDA SARI BINTI IRAMAN..

PESANAN BUAT AJWIN AJEERA,

BERHENTI MEMBUAT SPEKULAIS BERKENAAN HUBUNGAN KITA..SAYA DAN AWAK TAK DE APE2 PUN..PLEASE..AWAK HANYA LAH SALAH SEORNG PEMINAT SAYA BUKAN PEREMPUAN DI HATI SAYA...AWAK SEORANG PEREPUAN AWAK MENGETI PERASAAN PEREMPUAN KAN..PLEASE....

YANG INGIN PENGERTIAN,

AZWIN ANDY ( ESTRANGED)

ESTRANGED said...

Kami Rich,Hanafi dan Din Hermatov kawan-kawan baik Azwin Andy merangkap kumpulan ESTRANGED ingin menyatakan disini bahawa Azwin Andy telah bercuti seketika untuk fokus pada perkahwinan beliau minggu depan dengan gadis pilihan beliau iaitu,Ajwin Ajeera.
Kami mendengar khabar bahawa ada seorang wanita bernama Aida Sari ingin menganggu kebahagian mereka.Kami harap Cik Dida tak ganggu mereka lagi ok.Tolong kesiankan kawan kami,Azwin Andy.Dia dah nak kawen tu.Jangan ganggu dia lagi ok.

ESTRANGED

AZWIN ANDY said...

MAAF SAPE LAGI LA YANG MENGGANGGU AKU NI USE NAME ESTRANGED NI...

Abdul Malik (bapa Azwin Andy) said...

Saya tahu anak saya mencintai Ajwin Ajeera.
Dia dah bawak balik umah jumpa kami dah..

AZWIN ANDY said...

MM....ADEDEHHH APESAL LAH SAPE LAGI NI MENGAKU BAPA AKU NIE..

Azwin Andy said...

Ohh.Maaf bapa..
saya tak berniat nak kata gitu.
ni dah alang2 bapa ada disini.
saya nak bgtahu lagi skali kpada bapa,Dida,dan semua orang yang saya amat menyayangi Ajwin Ajeera.
saya ulangi,I LOVE U DAMN MUCH AJWIN.

Ikhlas dari hati yang suci lagi murni ini,
Azwin Andy

Naz said...

nama kita pun hampir serupa.. berbintang virgo dan suka muzik walaupun x tau main deram... mungkinkah??...

Ajwin Ajeera said...

hahaha
mungkin jugaa tu.

.kakijalan. said...

haha.
isk.
mungkin kah zirgo seperti aku disingkirkan?
huhuk

Ajwin Ajeera said...

zirgo???
hahaha
dh mcm ziffi pulak.
haha

AZWIN ANDY said...

kepada nu ajween ajeera,

please jangan ganggu hubungan saya dengan aida sari..she is my mine....dia adalah perempuan hati ku..

Azwin Andy bin Abdul Malik said...

siapa lagi yang menyamar jd saya ni??
ajwin,saya yang betul ada disini.
menemani awk.
awk jgn dgr gosip2 ayam ni semua ok.
semua tu tak benar.
awk pun tau kn cinta sy hanya pd awk.?
awk tahu kan?yes.sy tahu awk tahu.
ok ajwin syg.
muuahhhh!

Yang menyayangimu separuh mati,
Azwin Andy

d i D a_LittLeBaby said...

okies....akak mls nak gaduh ngan adik..aka mls nak gelak sowang2 kat opis ie..nate bos akak heran lak ..yang penting akak n azwin andy taw antara kami telah pun terjalin satu hubungan yang tiada siapa yang tahu..rasia kami hanya kami yang tahu...akak nak adik tahu biarpun adik mengaku azwin andy tu boyfren adik...biarpun adik kate dier cintakan adik..akak tak kisah..yang penting akak tahu dier sayang akak..dan hanya akak di hati dier...just satu je akak minta adik doakan kebahagiaan akak ngan dier k..

aminnn

with love

ur beloved sista..

Ajwin Ajeera said...

hahahahhahahahah
azwin andy ada bgtahu,dia dgn akak dh lama putus tapi akak tak bole trime smpai skang.Skang awin dh bercinta dgn dia dan dah nak dkat kawen.Harap akak jgn ganggu dia lg ok?dia ajak awin jumpa bomoh supaya akak dh takde perasaan syg pd dia lg sebagaimana dia dh tak syg akk.kini,di hati dia hanya ada awin je.hope akak faham k.

syg akak jugak.
Azwin's fiancee,
Ajwin.

d i D a_LittLeBaby said...

owh dier ckp mcm tu...so dier seorang yang tak leh percaye...trust me..dier kaki perempuan...kalu ngan akak pun dier leh buat mcm tu...ni kan adik yang baru nak dewasa i...

sayang awin sangat2..

sis dida.

aku hUnNy (^_~) said...

hunny pown minat dye..!!!
kiut cgt..!!!

milimilo said...

pengaruh lagu aril n akim nyanyi konsert af aritu la tuh..huhu..tp mcm posibility nak dpt tu ade..cocok deh muka kamu..hihi

d i D a_LittLeBaby said...

okies la ajwin ajeera..sis nak bercuti ngan abg ipar kamu ni..so have a nice day for tomorrow..k daa..will mss u dear..jage diri taw..jangan nakal2...kecian kat mak..k..

Ajwin Ajeera said...

To d i D a_LittLeBaby ,

hahahahaha
dia bkn cm tu.
akk saje burukkan dia kan?
haha

Ajwin Ajeera said...

To aku hUnNy (^_~) ,

yup!
sgt cute!
hee

Ajwin Ajeera said...

To milimilo,

haha
tau xpe.
cocok ka??
haha
mmg sepadan kan??
haha

Ajwin Ajeera said...

To d i D a_LittLeBaby ,

abg ipar sy yg apek jual kangkung tu ke?
haha
ok2.
miss u too sis.
hee

d i D a_LittLeBaby said...

owh ye ke dik akak tak tahu pulak..ciannye adik ne.kejam nye nate sis g taw sis adik baru taw..hihih..

for awin ya mmg dier bukan cam tu..kz hanya orang terdekat je faham dier nate ar akak terlebih fhm dier dah..hanya kaka je taw dier mcm mane...so tuk adil akak kate ar macm tu..hahhahha sis kontek ngan dier..k..

Ajwin Ajeera said...

hahaha
sbb awin knal dia la awin ckp cmni.
awin tahu hati budi dia cm ne.
dia lelaki paling baik dan comel pnah awin jumpe.
haha

Framestone said...

selamat bro awin xpopular ek... klu x awin sure jeles he..23x

~nEeYsA~ said...

hahahh...
gle arr...
rse nk gelak smpai pch perot..
kih2..

mmg die hot..!
huh..

UsE_RiEz said...

haha.. lawak la baca comment2 di atas nie.. btw, kak saya juga minat pemain dram ini.. :)

Anonymous said...

ajwin dgn azwin??ade jodoh nih!main drum lah sis awyn pahni.hu3...(^^)

Fatul Akrul Ramli said...

haha..
kami sama2 hot lah..
kitorg pun penah jamming sama2..

mungkinkah jodoh andy dgn fatul??
owh, katakan tidak..
:P

atok said...

ajwin ajtok?
jauh er?
haha ;P

adalicious said...

ni drama pe ni? isk3

eRRuL AspHyxiAteD said...

abg drummer ni x minat? main drum gak? band pop shuvit.

Ajwin Ajeera said...

To Framestone,

haha
takde mknenye jeles~
hee

Ajwin Ajeera said...

To ~nEeYsA~,

hehe
jgn pecah perot..
bhaye tu.
haha
yes!yes!
he's totally hot!

Ajwin Ajeera said...

To UsE_RiEz,

hehe
yeke?
ckp dgn kakak awk,
andy sy punya ok~
haha

Ajwin Ajeera said...

To Anonymous ,

InsyaAllah.
hehe
yela..
sis suka main drum ni!
haha

Ajwin Ajeera said...

To Fatul Akrul Ramli,

hahahahhaa
jangannnnnnnnnnnnnn!
katakan tidak kpd gay!
(sambil tutup mulut)
haha

Ajwin Ajeera said...

To atok,

ajtok??
ape buruk sgt bunyik tu?
haha

Ajwin Ajeera said...

To adalicious,

drama Ajwin Azwin.
haha

Ajwin Ajeera said...

To eRRuL AspHyxiAteD ,

siyesly??
tipula.

idham said...

kebanyakan mimpi ajwin..

Ajwin Ajeera said...

bkn mimpi la!
btul2 ni!
haha

Sarah Samz said...

awin, u ni funny lah.
haha.
nanti sara trn kl kt hangout k?
;)

Ajwin Ajeera said...

hehehe
ohh bole saje syg..
:)

Framestone said...

ye je xjeles he..23x

Ajwin Ajeera said...

ye la!!
haha

Abu said...

Ngegeh jer..wakakakaa:P

Ajwin Ajeera said...

ape mksd ngegeh??
haha

Abu said...

Mengada-ngada...:p..hehe

Ajwin Ajeera said...

ohh.
hahahaaha

Naz said...

wow.. kemen2 yg berjela..

Ajwin Ajeera said...

hehe
berjela la sgtt.

Naz said...

rajin yer awak balas semua komen2 kat sini..

perghh Azwin siap kasik komen sekali tu.. hahaha

Anonymous said...

excuse me..azwin andy is already taken. and definitely not by you.

Naz said...

Anonymous... adakah awak ni Awin?? ;p

Ajwin Ajeera said...

To Naz,

hahahah
layan sengal dorang la ari tu.
siap azwin reply tu yg tak leh bla tu.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To Anonymous ,

fuhyoo.
who's ths?

Ajwin Ajeera said...

To Naz,

Naz,sumpah bukan awin.
maybe peminat fanatik dia kot.
hehe

Naz said...

woo.. mcm tu skali?? mengong btul. tp klaka la komen2 n3 ni. saya sungguh terhibur.. hahaha

Ajwin Ajeera said...

biarla dia.
yeke?
hahaha
ada org kate komen kat sini kes nk rebut boypren.
haha

Naz said...

hmm.. tu org laen kata.. tp awak suka banget ker kat azwin?? hehehe

Ajwin Ajeera said...

hehe
bole la.
dia cute oh.
hee
mula2 igt dia chinese ke apa.
rupanya muslim..
bgusla..hehe

Naz said...

biasalah org hensem kan.. mesti ramai suka. saya pun ingat dia chineese atau mcm suku sakat rich. actually saya baru tau dia muslim dlm n3 ni..

Ajwin Ajeera said...

yup2.
hehe
yup..
actually b4 awin tulis entry ni,
mmg awin tak tau lg yg dia ni muslim.
pastu awin google skit nama dia.
tgk biodata semua baru tau..

d i D a_LittLeBaby said...

akak dah balik dah dari bercuti ngan azwin andy..best giler.penat pun ade,..

Ajwin Ajeera said...

erk.
azwin andy ade gig radio rosak kat jb la.
better sis check sis holiday ngan sape tuh..

d i D a_LittLeBaby said...

lar adik ni pun..kiteorg holiday kat ctu le...kan dier ade gigs tu...after gigs dier balik la dik..hahahahhahaha

Anonymous said...

i bump into andy a lot of times already at his fav. hang out spot and he is normally seen with hot looking ladies. + andy is probably not into malay looking girls. the last girlfriend he had was mix, and she's DAMN gorgeous. i rasa they will hook-up again soon. he tak cakap about his personal life so a lot buat assumptions pasal die. but he is a good person, and really baik towards his fans.

Anonymous said...

kalo jodoh x kemana...kan3x??