Tuesday, April 14, 2009

Tag From Bee

Tag ni dari Bee.

1)Show ur bag..
2)Mention what is in ur bag..

Eh,tersalah gambar.Maksud saya,gambar bawah ni.

1)Purse (konon je bawak purse.ada duit ke?wakaka)
2)Enpon (ni paling penting utk aku main game.lalala)
3)Air mineral (kne minum air putih byk woo.penting ni utk kesihatan dalaman.agagagaga)
4)Buku sudoku (aku mmg agak gile sudoku selain blog ni)
5)Gincu (bnde ni utk ditenyeh pd bibir agar nmpk elegan sikit.elegan ke?huahuahua)
6)Sunblock (bnde ni aku agak jarang pakai.pakai bila perlu je.sbb mahal.heh.)
7)Bekas contact lens (ni pun agak penting,bkn utk menyimpan lens tp utk menyimpan memory card atau sim card.takut kna curik.)
8)Eye Mo (ni utk kalau aku nak mntak duit kat papa aku,baru nmpk cam nangis,muke kesian skit.lalala)
9)Perfume (ni memang sentiasa ada sbb bdn aku ni tak mnentu baunya.so,dgn adanya bnda ni,ok sikit.)
10)Pin (ni in case kalau pin yang aku pkai tercabut ke hape.)
11)Kamera (ni mmg wajib bawak sbb aku seorang paparazzi)

3)Choose friends to do this..

Kepada sesiapa yang rasa naluri dia kuat untuk menjawab tag,boleh la jawab ye..

46 comments:

Amilrash said...

sib baik takde pistol agaga haha
beli ler pistol air satu leh isi air pastu tembak je dalam mulut agaga hahaha:)

Ajwin Ajeera said...

haha
idea bgus tu!
tak yah nk bwak botol air lg.
cm skema je bwak botol2 air nikn.
pkai pistol air suda kn?
hahaha

milimilo said...

xde pn alat utk prtahan diri pon..paling koman bwk pisau lipat ke..laki zmn skrg ni bkn leh caye sgt..hahaha

Ajwin Ajeera said...

takpe.
sy ade tali pinggang hitam belang belang berlabuci.
agagaggaa

Amilrash said...

botol susu jgn lupe.. nampak jer bb org ngah nagis sumbat je botol susu,, baru org pk pom puan ni (ajwin ler tuh) sayang kat bb. agaga (bukan gagap tapi gugup) hahaha

Ajwin Ajeera said...

hahahahaa
sory,sy tak suke jga tepi kain org.
haha
gugup nape ni bang??
(dgn nada menggoda)
wakakakaakkakakaka

Amilrash said...

demo nok blajo kecek klate ko? meh mek nak ajor ayoh wehhhh :)

Amilrash said...

sun block yg maneh? tak nampak kamera pun agaga hahha:)

Firol said...

Tukul kire safetylah tu....huahua

Ajwin Ajeera said...

To Amilrash,

hahahaha
kawe ni ore klate ko?

Ajwin Ajeera said...

To Amilrash,

ade tuhh sunblock..
kamera yg tgh tgkp gmbr nilaaaa.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To Firol,

yes2.
btul3..

Amer Aan said...

wah..
tukul dlm beg...
ni msti kaki...
pecah msok...
umh org ni...
ekekek

Ajwin Ajeera said...

isk amir ni..
bgtau org pulak.
diam2 ar..
ni kn rasie kite.

nurain said...

memule tu aku macam..erk..ape awin bawak tukullll???

naseb la tipu..

pssstt..uik..ke bebtul?

Ajwin Ajeera said...

btul2 ar weh..
aku kn mafia.
wakakkaa

Amer Aan said...

shhhhhhh...
sorok awin dlm stor...
tkot org nmpk awin..
hahaha...

Ajwin Ajeera said...

stor watpe beb.
sorok dalam saloon ar.
spa ke.
bole manjekan dri!
wakkakakaka

wiegreat a.k.a. zeq said...

kalo jumlahkan sume nilai barang2 tu dah bape yek.. lum kira cash money lagik...
nasib baik le kaum lelaki xde mcm tu... (ermm.. yeke...)

Amer Aan said...

xyah..
nnti awin nk..
buat rmbut...
alien jgk yg kene bayar..
haha

joegrimjow said...

ok je letak tukul dlm beg
slamat2

Khalif Faizal said...

kak aween!!akk sangat kreatif dlm penggunaan bekas contect lens n EYE MO!!
hahahha...nakalnyer akk!!
hehehe~i wish i know mcm mane nk wat that ENPON ringging!
hahahah~

atok said...

tukul?
waa brutal la
harha

Nazirah hanya untuk Emak said...

wahh!!
sudoku..!!
taksub2!! fobia2!! suka2!! trauma2!!
nmpk sudoku..huhuh

sgt sonok!! mencabr RAM otak yg sedia penuh ni..huhu

bee said...

ooo...heee...o...eheee...itu rupenyer dlm beg dier...sudoku??best ke kak...???anyway thx sudi jwb tagged bee keyh..have a nice day kak...^_^

Ajwin Ajeera said...

To wiegreat a.k.a. zeq ,

nape??
biase je brg nye..

Ajwin Ajeera said...

To Amer Aan,

haha
takpe.
awin dh ade alien baru.
alien merah.
wakakaka

Ajwin Ajeera said...

To joegrimjow,

yess.
btul2..

Ajwin Ajeera said...

To Khalif Faizal,

haha
tq..
nk blaja ngan akak tak?
wakakka
hee..
:)

Ajwin Ajeera said...

To atok,

gua mmg brutal beb.
haha

Ajwin Ajeera said...

To Nazirah hanya untuk Emak ,

haha
ye.
sy pun agak taksub gak ngan sudoku..
hee

Ajwin Ajeera said...

To bee,

best gile..
try la!
no big deal dear.
hav a gud day too!

farah liyana said...

haha.
tukul untuk tujuan keselamatan.

:P

NoRT said...

hahahaha..bawa tukul... senang nak paku leher pontianak

Ajwin Ajeera said...

To farah liyana,

yes.
utk keselamatan dan tukul juga boleh digunakan untuk pecah kete org bile org itu kuang aja dgn kite di jln raya.
wakkakaa

Ajwin Ajeera said...

To NoRT,

hahah
jgn ar ckp wehh.
dh mlm ni..
hehe

senapang said...

ooo same la kite ske main sudoku..

aha, betul ckp cik milimilo tu...kne bawak something utk pertahan kan diri gak..seperti keris, kemenyan, limau purut dan kapur barus..

klu ada yg ganggu2 je, trus santau je..hahaha

Ajwin Ajeera said...

yeke sama??

wakakakak
kejam gile trus nk santau.
bunuh je trus org tu.
wakakka

PINATBATE said...

Awin..
nostalgianya dulu..Awin bila dah habis tulis nota dlm kelas dia buat sudoku..walaupun masa tu cikgu lom keluar kelas lg...

Ajwin Ajeera said...

MakPinat!!!!!
MakPinat ingat lagi ke????
wahh.
terharu awin...
hehe
nak nangis je rasa.hee

senapang said...

uuu teringat lg tatkalau masa mula2 jumpa sudoku tu..

time tu tak tau ape bende tu..ada no2..ada kotak kosong..last2 main bingo..wakakaka

time bangang2 la..ekeke

Ajwin Ajeera said...

main bingo???
hahaha
lawak la dia ni.
hee

.Anna. said...

perfume kite same ar yangg! ;P

Ajwin Ajeera said...

yeke??
body shop limited edition kn??
wah!
:D

.kakijalan. said...

gila ganas awin ni.
leh la join geng mafia aku.hoho.

Ajwin Ajeera said...

eh,
gua mmg mafia ar.
lalalaa