Sunday, April 12, 2009

Menyelamatkan Diri

Entry ni khas untuk nurain kerana telah berani membangkitkan keghairahan,upps,I mean kemarahan atau kegeraman atau ketidakpuashatian pada benakku merangkap jiwaku.

Kalau korang tak caya,korang boleh tengok bukti bawah ni.
Huh.Dia marah sebab Chad Michael Murray nak kat aku?Haha. Mungkin nurain tu tak tahu cita sebenar.Aku dengan dia hanya kawan baik.Jawapan artis,walaupun aku bukan artis.Tapi kuiz dalam Facebook cakap aku jadi artis lagi 30 tahun.Muahaha.

Okay okay kembali pada asal.Aku memang ada bagi dia Kek Cekelat tapi dia yang mintak okay.Siap merayu-rayu kat aku suh buat Kek Cekelat tuk dia.Aku kesian kan kalau orang teringin nak makan ni.So,aku buatla.Macam ni dialog dia waktu dia merayu nak Kek Cekelat.


Chad Michael Murray:Awing,plish bek po me cekelak ket.

Aku: Sory weh.Ambo maleh.Kacek kat oghe laing.

Chad Michael Murray:Ala Awing.Plish plish.Ambo nok make dari tange mu jo.Plish.Ambo cayo kawe lo ni.Jange sampe ambo nyanyi lagu Ambo Lo Ni Ni Tak Supo Mulo.

Awin:Okay okay.

Tula cita dia.BTW nurain,aku ada gambar memang truly spesel tuk ko.Ko jangan jeles~


Eleh..Ko ingat ko boleh menang?Aku gambar tanpa edit tau nih.Haha.

p/s : Harap ampun pada orang kelantan/terengganu.Saya tengah belajar dialek sana.Sorry jika ada salah.

44 comments:

philoColy said...

haha..
awyn mmg suke ngaja org ngumpat..

Ajwin Ajeera said...

hahaha
i tak ajar~
u all yg tiru i~
wakkakaka

naz said...

u punya pun edit lar :)
atas kepala u tu ada word LAGI EXCLUSIVE :) haha

Ajwin Ajeera said...

word tu mmg dh siap ada la.
sbb exclusive sgt kn.
wakakkaa

MuhD NoR AzyM said...

Heh. Exclusive la sgt..ak ada lg exclusive dr tu la..haha=p

Ajwin Ajeera said...

hahaahhaha
ko pun nk jugak.
hehe

[z@ck] said...

artis lg 30 thun??
hahaha..
agak2 if jd artis 30 years onwards..still laku lg ke..
hehehe

Ajwin Ajeera said...

halamak wehh.
mesti ar laku.
tgk tinge ar skang.
wakaka

lya said...

dia milikku selamanya
ahahaaaaaaaaaa

Ajwin Ajeera said...

hahahahhha
ambiklaa.
dia dh tak hot dh skang.
wakakaa

Felicia F. Ramzi said...

Goodness, that hunk is so handsome..but i heard nya mcm lembut2 sikit, true ka? eheh

Ajwin Ajeera said...

aok..
nang kacak gilak nya tok.
yup.
mek pun dgr the same thing.
tp sik kesahla kan?
yg penting,nya kacak,pande gik!
i likee~
haha

.kakijalan. said...

kalau chad michael nyanyi lagu ambo loni tok supo mulo, mek kelate nak nyanyi lagu ape?

NoRT said...

wahhh...menang bergaya tanpa super impose.. tahnaiah1 tahniahhhh!!!

joegrimjow said...

tapi boleh nampak si lelaki cuba mengelak disitu..

lalala~

atok said...

haha tepekk.

cikgu said...

panda gak awin kecek klate weh!... demo blajo mano??

farah liyana said...

waa,
pandai gak cik awyn kecek kelate..

:P

*ikA* said...

menjadi artis ketika tua???
hmmm.....

amir acap said...

eleh ni edit ni...ingat xtaw ke....
hehehehe..
kamu jgn tipu...xbek taw..hehehe..

Ajwin Ajeera said...

To .kakijalan.,

uh,mek nyanyi lagu abe,nok duek rayo seghia.
wakakkaka

Ajwin Ajeera said...

To NoRT,

haha
time kaseh..

Ajwin Ajeera said...

To joegrimjow,

mna ade,mna ade.

Ajwin Ajeera said...

To atok,

ape tepek??
ni gmbr betol tau.

Ajwin Ajeera said...

To cikgu,

haha
demo ekceli tak blajo mano.
sajo ambo cecubo.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To farah liyana,

haha
skik2 jo.
haha

Ajwin Ajeera said...

To *ikA*,

wktu mungkin dh ade anak,'so kire tuah anak la.
lalala

Ajwin Ajeera said...

To amir acap,

edit pun tmbh word je eh..

eRRuL AspHyxiAteD said...

hahaha. awin.. sila amik kuiz berbahasa kelantan kat facebook.. haha

Ajwin Ajeera said...

oh ya2..
baik2.
sy ambik nnti!
haha

milimilo said...

hoho..boleh thn mu kecek klate..kawe dok gheti lasong..kih3..

cIk JanNah said...

awin mmg ske ngumpat?
hhahaha

Ajwin Ajeera said...

To milimilo,

haha
mek hentam ja tuu..

Ajwin Ajeera said...

To cIk JanNah,

cik jannah~
jgn dgr ape org ckp tuuu.
gossip je!
haha

nurain said...

see..ramai gile orang ckap ko kuat ngumpat..hahha..awin..kirenye ko ame chad xd pape la ek.hahha

uiks..tu pix bebtul..ko ni kje mende babe..sume orang aku minat ko de bergambar bersama..nx time kalo ko merancang bergambar ngan obama sila kontek akuh!


haha..ajwin ajeera rockkkssss!!!!

Liquid said...

waa ni yang nak marah neh cik awyn bergambar bersama skandal.!!

xpe xpe nanti incek liquid letak gambar dgn angelina jolie la kasi cik awyn jeles.!!


ehehehe =P

Ajwin Ajeera said...

To nurain,

hahaha.
korang ni agak2 ar nk kutuk aku..
aku dh ar sebatang kare dlm dunia blogging ni.
sian aku.
wakakakaka

haha.
bukan obama je aku cntact ko,
dgn osama pun aku cn tact gak!
haha

hehe
thanks babe.
ko pun rockkksssssss!

Ajwin Ajeera said...

To Liquid,

hahaha
klu dgn angelina jolie cik awyn tak heran,
encik liquid tgkp gmbr ngan mek siti kelate la.
bru cik awyn jeles.
wakakaka

Cik Peanut said...

wah..

pic yang bawah tu mendatang ken kejelasan ni...
tahu tak yang dia tu "suami" peanut
ehehhehe

Ajwin Ajeera said...

hahahhhahhha.
suami u??
faiz khaleed suami i~
agaggagaa

akugumbira said...

hohoho.. dok mngebat ar nih.. lalalala.. xtngkap pic ngan adikusyg pon.. lalalala

Ajwin Ajeera said...

ape tuh mengebat??
adaka mksdnya,menetas?

wkakka

ala..
nnti jmpe,tgkpla.
lalala

mr_kay said...

awyn wat joke plak..
hahahah..
mmg klaka la entry nih.......
pling best ble org tu terkena..
pictre live n exclusive tu yg xtahan 2...

Ajwin Ajeera said...

hehe
well u know me.
lain kali jgn cari gado ngan awin.
wakakakaikakaka