Tuesday, April 14, 2009

Pisau Penuh Tanda Tanya

Tadi pukul 12 malam,aku terasa lapar tau.Semua orang dah tidur.Pastu,aku pun turun ar bawah nak makan.Aku bukak lampu semua.Then,pegi dapur.Aku cam terkejut gila tengok tetibe ada pisau kat dalam sinki macam tercucuk something. Korang tengok gambar atas.


Aku terus pandang kiri kanan takut ada orang masuk rumah aku ke.Aku psycho gila time tu.Aku terus diri sebelah peti ais,terkaku.Penuh persoalan bermain di benakku ketika tu. Kenapa pisau tu?Pisau tu cucuk apa?Kenapa seram sangat ni? Dahla dah pukul 12.


Tapi,aku gagahkan diri jugak untuk menghampiri sinki.Aku perlu melihat apa benda yang tercucuk itu!Dengan langkah yang sangat yakin dan konfiden,aku mulai mendekati sinki.Sinki itu juga pernah famous satu ketika dulu.Sebab muka sinki ni pernah masuk internet.Kalau tak caya,boleh click SINI.


Tapi bila aku jenguk dalam sinki tu,rupa-rupanya ini yang ku lihat..

E'eleh..Buat suspen ar beb.Saje bagi gua panas an?Buang karen ar lu ni.

58 comments:

milimilo said...

haha..mmg suspen gile tengok pisau tercucuk cmtu..nsb bek brani g jenguk..

Ajwin Ajeera said...

tula..
dlm pale otak ni piki pale org ke apa ni.
hahhaa

joegrimjow said...

sblom tgok mmg ade bangkai tikus
da tgok
tikus tuka jadi chopping board

pinatbate said...

agak merbahaya tingkah laku pisau tersebut...

Ajwin Ajeera said...

To joegrimjow,

hahaha
sbb dh pukul 12.
dia kmbali ke bntuk asal.
dh cm cinderella plak.
haha

Ajwin Ajeera said...

To pinatbate ,

iye MakPinat..
saya turut bersetuju dengan pndapat MakPinat itu.

senapang said...

adumak..ingat kan suspen amende..rupa nya pisau yg tak tau asal usul..tapi suspen la jgk..lg saspen klu pisau tu diganti dgn kapak atau gergaji mesin..huhuhu

Luth Textile said...

pehape..
rasa mcm nak gigit je blog neh..
hahahhaha

Ajwin Ajeera said...

To senapang,

haha
mmg suspen..
lku pisau tu diganti dgn spanar idop pon suspen jugak tu.lalala

Ajwin Ajeera said...

To Luth Textile,

sory ar luth.
blog ni mmg ntah pape skit.
berani ar gigit.
org gigit blog dia balik!
wakakaka

senapang said...

uih..mmg saspen spanar idop tu..mmg ada kenangan ngeri dgn spanar idop yg tak dpt nak dikongsi bersama..

tapi klu btl2 nak suspen lg..
pisau tu diganti dgn slip result semester lepas..fuhh..mmg suspen nak tgk lulus ke idak..wakakaka

~Spark78~ said...

huh.. suspen jer...... ala.. awin punye keje la tu saje nak tambah cite dlm blog.. ahahahhahah

nurain said...

sape la yg nakal beno tuh..memang kecut kalo jd kat aku~

Ajwin Ajeera said...

To senapang,

perghh.
mcm dashat je bunyik nye abg senapang?
(dah sudahh tetibe dan2 nk pnggil abg senapang.wakaka)

wakakaka
bole pulak slip result tu punye tajam smpai mnembusi chopping board tu..
wakaka

Ajwin Ajeera said...

To ~Spark78~,

wakkakkaa
mna tau ni??
diam2 ar.
rahsie kite berdua.
wakaka

Ajwin Ajeera said...

To nurain,

ntah.
sape ntah.
yeke?
haha
aku dh tau ape kelemahan ko!
haha

Miss Syara said...

alo , mmg wat suspen pun. i pun seram sejuk jer bc pasal nie. haha.

lya said...

wah2 pisau berdiri dgn gagah perkasa

alien said...

buang tebiat ker pisau tue..
tercacak jer kat chopping board?

.Anna. said...

erkk.kalau saye, tanak tengok.suspen okeh.even cucuk benda alah tu je.uhuhu.penakut.kekeke

Ajwin Ajeera said...

To Miss Syara,

haha.
mcm seram sejuk buat2 je.
hehehe

Ajwin Ajeera said...

To lya,

tula pasal.
dia igt dia terer.
haha

Ajwin Ajeera said...

To alien,

dia mmg dh buat tebiat.
kne bg kaunseling skit kat pisau ni.
isk

Ajwin Ajeera said...

To .Anna.,

hahaha
yeke?
tp mmg agk takut tau tp kite curious nk tahu bnde ape.
hehe

farah liyana said...

sape punya keje letak camtu?

suspen.

haha

amir acap said...

ek eleh lu bikin suspen la beb...heee...

[z@ck] said...

aiyok...
bikin seram saja lo..

Hananeechan said...

lol. awak ni pisau. cuba duduk baik2. yang terpacak sorang2 dlm gelap tu wat ape. bikin suspen jek. huhu..

fezaL Mohd said...

lar ak dh pk laen dh td haha ;p

Amilrash said...

to ajwin hhaaha

eh jgn2 infiniti ngah nak siang bawang... kacau daun tul ajwin nih hahaha:)

احمد نظيف بن اسحاق said...

seram abis sampai perengan ke2 tu..
bila masuk perengan last tu cess seram yang tertipu.. siapalah yang mencocok pisau tu kat papan potong tu ek..

Amer Aan said...

wat suspen je tau...
org da pk len da td..

Ajwin Ajeera said...

To farah liyana,

tak taula sape punye kje la tu..
isk.

Ajwin Ajeera said...

To amir acap,

hahha
nak tingkatkan traffic blog anda?
buat ar suspen cm ni.
haha

Ajwin Ajeera said...

To [z@ck],

tula psal.
isk pisau pisau..

Ajwin Ajeera said...

To Hananeechan,

yes..
btul2.
marah dia skit.

Ajwin Ajeera said...

To fezaL Mohd,

haha
piker pe??

Ajwin Ajeera said...

To Amilrash,

hahahaha.
sy mmg ske kacau daun
lalala

Ajwin Ajeera said...

To احمد نظيف بن اسحاق,

jadi,layak tak sy nk buat novel seram??
hahahhahaa

Ajwin Ajeera said...

To Amer Aan,

hahahhhaha
piker pe yg lain ni??

Amer Aan said...

ye la..
kot2 de...
kpl manusia..

Ajwin Ajeera said...

hhahahhaa
kpl alien ke kn.
haha

Power Renjis said...

dari pg td lagi aku nak baca posting ni.tp line internet problem.ingatkan benda ajaib..stakat tpacak pasal tu memang aku tertipu la.. :p

Amer Aan said...

klu de...
kpl alien td...
akn trcetus...
peperangan..
antara alien...
dn manusia...
haha..

Ajwin Ajeera said...

To Power Renjis,

hahahha
msti nyesal je bca blog ni kn.
haha

Ajwin Ajeera said...

To Amer Aan,

eh,sapelak nk perang ni..
org nk bela ar.
haha

bee said...

hak3...(evil laugh)...saperlah last minute gune chopping board n knife tukan kak???sib bek bkn bee..lau x da lame kene sembelih..wakakka...nota kaki:x b'tanggungjawab ni..ade ke patot letak knife mcm tuu

Ajwin Ajeera said...

hahaha
tula psal.
dh la lewat mlm.
pastu letak pisau cm tu pulak.
haha

wiegreat a.k.a. zeq said...

hoho... pisau pun leh jadi satu citer seram ek...
kalo zeq pun, mmg naek gak bulu tengkuk...
sape la punye angkara nie??

Firol said...

cehh,ingat dia berdiri sendiri

atok said...

kalo atok pon cuak.
mau g tgk sinki tu bwak pistol.
haha

AA said...

wadu,,,h tu makanan ko di biarin aja masih banyak g?
lo masi antarin donk ke tempat ku...
salam kenal ya....

Ajwin Ajeera said...

To wiegreat a.k.a. zeq,

tula yg mnjadi persoalan skang ni.
sape punya angkara la ni.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To Firol,

mmg dia berdiri sndri pon..
chopping board tu sbgai alas je.
lalala

Ajwin Ajeera said...

To atok,

mmg plan nk bawak pistol ckali time tu,
tp tetibe tingat yg peluru tak beli lagi.
so tak jd ar pkai pistol.
haha

Ajwin Ajeera said...

To AA,

Salam kenal..
ni komen salah entry ke?
wakakaka

mr_kay said...

eh mr sinki kuar internet lg lah..
wow kay mmg pminat utama dye...
lbih rela tgk dye pada tgk dafi(apa kaitan singki gn dafi ar,ntah)...
mmg saspen..
hahahaha...

Ajwin Ajeera said...

hahhahaa
tak baik punyerrr..